Ιάσονος 20, 41223 Λάρισα GR
+30-6975-609-542

Hello world!

Καλημέρα και καλώς ήλθατε στο bitcoinspot.gr

Σήμερα εγκαινιάζουμε το blog του ιστοχώρου μας.

Μέσα από αυτές τις σελίδες, φιλοδοξούμε να παρέχουμε ένα χώρο όπου θα παρουσιάσουμε τις δικές μας υπηρεσίες, θα παρέχουμε πληροφορίες γύρω από τον υπέροχο και άγνωστο ακόμα για πολλούς κόσμο των κρυπτονομισμάτων, των αποκεντρωμένων συστημάτων πληρωμών, αλλά και να δώσουμε βήμα σε φωνές και ανθρώπους του χώρου ώστε το ελληνικό κοινό να έρθει πιο εύκολα σε επαφή με αυτό τον γενναίο, νέο κόσμο.

Σας καλούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι και να ανακαλύψετε μαζί μας τις νέες αυτές τεχνολογίες και τις δυνατότητες που αυτές προσφέρουν, τόσο στην ιδιωτική και προσωπική σφαίρα, όσο και στην δημόσια.

Το bitcoinspot.gr άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Απρίλιο του 2018. Μέσα σε δέκα μήνες, η κοινότητα μας αγκάλιασε και υποστήριξε αυτή την προσπάθεια.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι το πως σιγά-σιγά, με αργά αλλά σταθερά βήματα, άρχισε να γίνεται εμφανής μια βαθύτερη αλλαγή στην κοινωνία μας.

Άνθρωποι όλων των δρόμων της ζωής, άρχισαν να κοιτούν καλύτερα το Bitcoin και το οικοσύστημα που αναπτύσσεται γύρω του.

Από τον Ιανουάριο του 2009, όταν ο Satoshi Nakamoto παρήγαγε το Genesis Block του δικτύου έως σήμερα, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.

Το Bitcoin έφυγε από τον κόσμο των technofreaks και των cypherpunks οπού γεννήθηκε και κατέκτησε το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.

Σε μόλις μια δεκαετία, έγινε το ισχυρότερο υπολογιστικό δίκτυο παγκοσμίως.

Σε μόλις μια δεκαετία, έγινε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο νόμισμα και δίκτυο συναλλαγών.

Άνοιξε νέους δρόμους εμπορίου και συναλλαγών διεθνώς, δίνοντας την δυνατότητα εισόδου στην παγκόσμια οικονομία σε όλους τους πολίτες του πλανήτη μας οι οποίοι ήταν μέχρι πρόσφατα αποκλεισμένοι από το τραπεζικό σύστημα.

Κατέκτησε τις διεθνείς αγορές και εισήγαγε νέους τρόπους διαχείρισης κεφαλαίων.

Άντεξε χιλιάδες επιθέσεις, χάρη στις οποίες δυνάμωσε το ανοσοποιητικό του.

Αντιμετώπισε με επιτυχία ακόμη και επιθέσεις υποστηριζόμενες όχι απλά από κάποιους ανώνυμους χάκερ, κρυμμένους σε υπόγεια, αλλά εθνών-κρατών, οργανισμών και υπηρεσιών με περισσότερους διαθέσιμους πόρους από οποιοδήποτε ιδιώτη.

Και βγήκε από όλα αυτά δυνατότερο, χάρη στην ετερόκλητη κοινότητα χρηστών που το υποστηρίζει.

Μια κοινότητα ανθρώπων από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, η οποία βρίσκει σύνδεση στην κοινή πεποίθηση ότι δε μπορεί να υπάρχει ελευθερία δίχως ελευθερία του λόγου. Και δε μπορεί να υπάρχει ελευθερία του λόγου, δίχως ελευθερία συναλλαγών.

Το 2009, καθώς γεννιόταν το Bitcoin, η Ελλάδα, μαζί με τις περισσότερες χώρες του πλανήτη, έμπαινε στον Κυκεώνα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Μια κρίση, οι συνέπειες της οποίας είναι ακόμα ορατές. Που συνοδεύτηκε από ελέγχους και περιορισμούς κεφαλαίων και συναλλαγών, από πιέσεις σε ολόκληρες χώρες, από πόνο και δυστυχία σε κλίμακα που ποτέ πριν δεν είχαμε δει.

Το 2019 θα είναι η χρονιά που το Bitcoin θα χρησιμοποιηθεί μαζικά από έθνη-κράτη που θα θελήσουν να αποφύγουν τον οικονομικό στραγγαλισμό των ισχυρών.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και επαναδιεκδικήστε την οικονομική σας ελευθερία.

Leave a comment